Udskriv

Det er efterhånden længe siden, hjemmesiden sidst er blevet opdateret...
Vi har desværre været en rigtig hård tid igennem på hundefronten.

I november 2018 fik Smilla hvalpe. Vi havde forventet et stort kuld, men der kom kun 3 smukke, skønne tævehvalpe. Allerede 7 uger senere havde vi taget afsked med 2 af dem... Den ene var født uden øjne! Den anden havde 2 passager mellem luftrør og spiserør! Den 3. (den førstefødte) var helt fantastisk - hende havde jeg en tæt forbindelse til allerede under fødslen, så hun blev naturligvis boende :-) 

Hovafreudes Clever Connection voksede op og udviklede sig helt fantastisk. Sød, smuk, social, kvik, kraftfuld og en formidabel træningshund. 2½ uge gammel forcerede hun hvalpekassen, stavrede ud ad hvalperummet og igennem køkken og gang for at komme ind til mig i stuen. Så var niveauet lagt! Sejeste lille hundepige ♥ Hun blev Rally Begyndermester, inden hun fyldte et år, og jeg glædede mig til at stille til lydighedskonkurrencer og til alle de andre skønne oplevelser, vi skulle have sammen. 

Alt ændrede sig, da Clever kun 17 måneder gammel pludselig fik store og meget atypiske hjerteproblemer. Hjertet var kraftigt forstørret, klapperne i højre side var utætte, forkamrene var gået i stå og der samledes væske i bughulen. Hjertespecialisten havde i sine 30 års virke kun set 2-3 tilfælde, der mindede om Clevers. Kun 2 uger efter første besøg på dyrehospitalet måtte vi tage afsked med vores unge drømmehund... 

Vi tænker, at hvalpes kritiske sygdomme (og den lille kuldstørrelse) skyldes, at Smilla blev syg under/pga. drægtigheden. Af samme grund skal Smilla ikke have flere hvalpe. 

Hovafreudes avlsarbejde vil fortsætte med en ny avlstæve. Vi venter tålmodigt på den helt rigtige. Vi er endnu ikke sikre på, hvem hun er, og hvornår hun kommer. Men vi glæder os til at byde hende velkommen ♥ 

   
 Hovafreudes Clever Connection ♥


Stolte Smilla med sine 3 fine piger ♥ 
Rød: Crispy Cookie, den søde, sprøde, fine og sårbare.
Gul: Charming Cherub, Englehunden, som charmerede sig ind i vore hjerter.
Lilla: Clever Connection, min soulmate og uovertrufne træningspartner. Hun vil altid være en del af mig ♥