Hope bestod i dag den udvidede mentaltest med bravour 😍 Under de første momenter stod vi i en ren bageovn! Bagende sol og helt vindstille. Helt atypisk legede Hope kun halvhjertet med trækketovet og var helt ligeglad med jagten/den hvide klud. Jeg fik hældt noget mere væske på hende og var klar til at trække hende, hvis hun ikke kvikkede mere op. Heldigvis var der lidt køligere ved de næste momenter, og det hjalp betragteligt på energiniveauet! 
Både i lille flok og stor flok (løb forbi en flok farlige stirrende soldater for at finde mig) knoklede hun målrettet på og fandt mig. Pop-op kedeldragten var et lidt spøjs moment - hun undveg en anelse uden at vende sig, men så fortalte hendes næse hende, at test-teamets snacks (ved en fejl) lå på en bænk få meter væk, og det var altså mere interessant end en blå kedeldragt! 🫣🤷‍♀️ Haps, haps! Nå, men det lod til, at de lækre chips mm gav fornyet energi… 🤪
Lyden/kæden klarede hun fint, efterfulgt af 3 minutters græsspisning 🐄 Kampadfærd (Perletand), Trueadfærd (slæden) og Revir (spøgelser 👻) var lige efter bogen med vedvarende trusler osv. 👌 Således fik hun på hele side 2 på skemaet (efter min mening de hårdeste og sværeste momenter) kun 2 mærker - og det var fordi der kun var trueadfærd og ikke kampadfærd. Det har jeg det fint med! Hope var lykkelig, da jeg endelig slap snoren, så hun kunne løbe hen og kysse spøgelserne og Perletand, som ellers er lidt af en grim og farlig karl! Skud var der heller ingen problemer med - lidt overraskelse ved første skud, og ved de efterfølgende 3 skud var hun totalt ligeglad og rolig. Sund fornuft! Under hele testen formidabel afreaktion uden det mindste ubehag ved efterfølgende passage af soldater mm.
Skønt at få testen i hus allerede nu! Så skal jeg ikke bekymre mig om sammenfald med løbetid i oktober, hvor hun egentlig skulle op hos hovawartklubben…
 
Hopes vej til avlskåring:
✔️ HD-A (perfekte hofter! Må være HD-A eller HD-B)
✔️ Excellent CK på hovawartudstilling (skal være mindst Very Good)
✔️ Gennemført mentalbeskrivelse
✔️ Bestået mentaltest med 16 mærker (der er lige strammet op, så max er 29 mærker og ikke som tidligere 32 mærker).
✔️ Skulderhøjde målt til 61 cm

Skønne, smukke og seje hundepige 🤩🥳🦮💜
Ih, hvor jeg glæder mig til foråret 2024, hvor der er hvalpeplaner! 🐕‍🦺🦮🐕‍🦺🦮🐕‍🦺🦮🐕‍🦺🦮🙏🥰

Fint og vigtigt diplom til den kommende avlstæve 📜
 
Spøgelser skal man logre af, skælde ud - og kysse! 💋
 
Denne flok af stirrende soldater skulle passeres, da Hope skulle finde mig. Den ene havde lagt sig i græsset og poppede først op, da hun var tæt på den.
 
Hope charmerer sig til vandmelon 🍉 og andre lækkerier, imens beskriveren gennemgår testen med mig.
 
Lidt tung i optrækket i begyndelsen 🐢🥵 
Ved "Overraskelse" var det langt mere interessant at spise chips, end at se på en kedelig kedeldragt 🤪🙄
 
Men SÅ blev det rigtig sjovt! Kun 2 mærker på s. 2!
 
Det var en herlig dag! 😍💜🦮