Så småt ved at lande efter nogle forrygende dage med hovawart-VM. Der har været god stemning, flot opbakning, nye venskaber, samarbejdsplaner og godt sammenhold på tværs af discipliner og nationaliteter 🥰 
Fantastisk at være en del af VM som deltager - og så på “hjemmebane”! 🇩🇰🤩
Resultatmæssigt var det ikke optimalt 🤷‍♀️ Hope er - på trods af sin unge alder - blevet rigtig skrap til øvelserne i FCI class 2, men der er unægtelig mange flere forstyrrelser til et VM, end hvad vi kan træne i hverdagen. FCI Class 2 bedømmes som den danske elite, så selv de mindste fejl koster 2 point, og der er ikke mulighed for at belønne med godbidder mellem øvelserne.
Bare for at komme til startområdet på den store stadionbane, skulle vi fra indgangen gå over 80 meter, fri ved fod (uden snor på), uden belønninger, og forbi tribune m.m. med massevis af mennesker og hunde. Jeg blæste på pointene og støttede Hope så godt jeg kunne, men hun havde svært ved at holde fokus, så jeg afbrød og brugte i stedet turen i ringen til at kæle og kramme med min søde lillepige 💜. Pga. afbud i klassen stod vi ellers til at blive titelvindere, men Hope er langt vigtigere end titler og pokaler mm!
Efter prøven fik jeg en masse ros og opmuntrende ord fra andre deltagere og tilskuere. Det var rart! Blandt andet sagde formanden fra den svenske hovawartklub, at det var så fint at mærke min kærlighed til min hund på banen. Den slags kommentarer varmer 😍 Da alle øvrige deltagere var færdige, trænede jeg med Hope på banen - stadig med tilskuere på tribunerne osv, men denne gang med legetøjs- og godbidsbelønning. Så var hun 100% på og arbejdede med fart, glæde og præcision. 
Vi kommer igen! 💪 - Når vi kan få det til at passe med hvalpeplaner m.m. 😉

Det danske team klar til indmarch 🇩🇰

Så skal der marcheres igen. Vi trængte lige til at fjolle-nusse 🥰
 
Hope vælger udstyr ti vores nye disciplin 😉