Godt nyt! Jeg har fået en rigtig skøn tysk han godkendt til Hopes kommende kuld! Han hedder Jack D vom Brockengarten, i daglig tale Jack. Avlsudvalget i både Dansk Hovawart Klub og HZD (den tyske hovawartklub) har set på kombinationen og vurderet, at Hope og Jack er et rigtig fint match. 
 
Jack er knap 5 år og allerede far til 3 flotte kuld (9, 11 og 8 hvalpe). Han er en rolig, åben, afslappet og selvsikker hanhund. Klar i hovedet, hviler godt i sig selv og har en engels tålmodighed med sin datter, som han bor sammen med. Han har et super kærligt væsen, lærer hurtigt og nyder at være sammen med familien. Han har primært trænet Mantrailing (personeftersøgning). 

Jack er også en rigtig smuk hund, hvilket bl.a. en placering som bedste han (ud af 30) på special racehundeudstillingen Haltern am See august 2022 bevidner. 

Ligesom Hope har Jack HD-A hofter og er testet fri for stofskifteproblemer. Begge er fri og ikke bærere af DM, Degenerativ Myelopati. Da begge forældre er fri, ikke bærere (DM N/N), bliver alle hvalpene det også :-) 

Se hvalpenes stamtavle m.m. her:
https://www.working-dog.com/breed/Hovafreude-55146/planning
 
Det kan da kun blive et skønt kuld! Ih, hvor jeg glæder mig!!!