Udskriv

Jubiii!!! Om alt går vel, bliver faderen til det første kuld Smillinger CLEOHOV'S AKTAN ♥

Jeg har længe været fristet af den spændende kombination af de to hundes linjer (Vom Hause Luka, Vom Campemoor, Las Ksiezniczek, Hässlehoffs, ...), og da jeg besøgte Aktan på hjemmebane, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at han ville passe godt til Smilla :-) 

Aktan er en glad og legesyg hund. Han hviler godt i sig selv og er en velafbalanceret, social og kælen hyggetrold. Han har en fantastisk tænd/sluk-knap, lige som en hovawart skal have det. Rolig inde, og når der sker noget (leg, træning m.m.), så er han straks på og oppe i gear. Han har stor byttedrift og er vagtsom, men absolut ikke skarp.

Han har en fantastisk udstråling, klarer sig flot på udstilling (2. bedste han på hovawartudstilling i maj 2018) og er en stor flot HAN, men stadig sporty og adræt (alle lydighedsfolk ville savle over hans skønne smæk-dæk...)

Og så har han glimt i øjet og den fantastiske hova-humor, jeg bare er så vild med ;-) Hjælper bl.a. meget gerne med at samle tøj (og andet...) op fra gulvet og lægge det i vasketøjskurven :-)

Vi forventer "bryllup" ultimo september/primo oktober, og fødsel ultimo november/primo december 2018.
Parringen er naturligvis godkendt af Avlsudvalget i Dansk Hovawart Klub.

Aktans data:
Født 28.05.2014
Højde ca. 69 cm.
Ca. 40 kg. 
HD: A 
AD: 0
OCD: Fri 
DM: N/N 
Øjenlyst u.a. 

Klik her for at se Smillingernes stamtavle