Udskriv

Der er 3 uger til at Smilla har termin. Hun stortrives og virker glad og stolt. 

Det er sjovt at kunne sammenligne mor og datter. Ved Zenta var der ved første kuld stort set ingen adfærdsændringer de første uger. Første fysiske tegn var, at hun fik en lille bule på maven og hendes hvepsetalje forsvandt ca. 4 uger før termin, men patterne ændrede sig først kort tid før fødslen.
Smilla ændrede hurtigt adfærd og blev endnu mere kælen end normalt. Hun begyndte meget tidligt i drægtigheden at sætte sig skævt i "hvalpesit" på den ene balle, og mælkebaren begyndte at vokse. Inden for det sidste halve års tid (2½-3 års alderen) har Smilla fået meget mere krop (det har hun fra sin far). Hun er slank, fin og muskuløs, men har som udgangspunkt ikke haft en tilsvarende hvepsetalje, så drægtigheden mærkes anderledes på hendes mave. 

Nu hvor vi går ind i de sidste uger af drægtigheden, øges hvalpenes og dermed Smillas vægt og størrelse gevaldigt. Faktisk sker ca. 75% af hvalpenes tilvækst inden for den sidste tredjedel af drægtigheden. Smilla er begyndt at få et ekstra måltid om dagen. Det mener hun er stærkt vanedannende ;-) 

Kontakt os hvis du er interesseret i en hvalp efter Hovafreudes Smilla og Cleohov's Aktan.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 28 35 33 38