Min mand og jeg bor i det naturskønne Trørød, i Nordsjælland. Vi har 3 hovawarttæver; mor Zenta (Hässlehoffs Norma-Keadotter) fra 2009, hendes datter, Smilla (Hovafreudes Smilla) fra 2015 samt Hope (Danny von der Ronheide), vores blonde hundepige fra Tyskland.

For mig er hunde langt mere end blot end hobby. Jeg har altid været helt vild med hunde og haft lyst til at arbejde med dem. 

I 2013 sagde jeg mit job op for at blive selvstændig inden for hundeverdenen, og arbejder nu professionelt med hundetræning og adfærdsrådgivning i min hundeskole, Nicedog. I træningen har jeg fokus på lydighed, hvalpehold, unghunde, Nose Work, Rally og aktivering.

Jeg har taget den 1½-årige instruktøruddannelse og den 2-årige adfærdsrådgiveruddannelse hos Hund & Træning, er uddannet Rallyinstruktør og Nose Work instruktør og er tidligere DcH-træner (og formand). Desuden har jeg deltaget på et væld af kurser m.m.

Jeg har taget DKK's opdrætteruddannelse og er hvalpetester i Dansk Hovawart Klub.

Med egne hunde har jeg i årenes løb trænet diverse lydighedsprogrammer (DKK LP, DcH), Rally, Nose Work, Mantrailing (personsøg), spor, Do As I Do, syns- og duftdiskrimination, lidt agility, tricks, færdighedsprøver, bringsel, kropskontrol, ringtræning osv osv. 

Se mere om mit hundeliv på Nicedog hjemmesiden